Aflevering 2

Revitalize - Michael Versélewel de Witt Hamer

In deze aflevering gaan we in gesprek met Michael Versélewel de Witt Hamer van Revitalize, een boutique rebranding bureau voor merken die meer relevantie, zichtbaarheid en succes willen. We spraken Michael over zijn bureau ervaring, de start van zijn eigen agency, ambities en nog veel meer.

De weg van Account Manager naar Founder & Brand Strategist

Michael is gestart als Account Manager bij LaMarque en daar doorgegroeid naar Account Director. Daarna maakt hij een stap in zijn carrière om zich verder te ontwikkelen. Deze stap is naar de DDB Groep en gaat ook hier aan de slag als Account Director.

Michael wordt daarna gevraagd door de oprichters van Epidemie om het team te versterken maar het is niet het juiste moment. Een half jaar later trekt Michael de stoute schoenen aan stelt voor om alsnog het team te versterken maar nu als partner. Het ondernemen is gestart.

Na 5 jaar is het tijd voor het volgende hoofdstuk en Revitalize wordt geboren. Hierover hoor je alles in deze aflevering.

"Volgens mij ben je zo goed als je laatste werk. Als mensen tevreden zijn met de relatie, waarom zou je elkaar binden met contracten?"

Deze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van gebruikersgedrag.